פרויקט החמלה של אווטר

 

 

  English | 中文 | Nederlands | Français | Deutsch | עִברִית | Magyar | Italiano | 日本語 | 한국어 | Português | Español  

הזמן את כרטיסי החמלה עכשיו
(האתר באנגלית)

האתגר

אוקטובר 2010  -  בוצע!

שני מיליון כרטיסי חמלה מוענקים לזרים עד אוקטובר2011   -  בוצע!

טיסי החמלה על ידי צוות שותפות החמלה לכדור הארץ למנהיגים ברחבי העולם - בביצוע!
"אם מיליון אחד עשה שריטה בעולם, עשרה מיליון יעשו שקע!"

-  הארי פאלמר, יוצר פרויקט החמלה

האתגר הבא: עשרה מיליון כרטיסי חמלה ניתנים לזריםבביצוע!
מעל שישה מיליון כרטיסים הודפסו, עד כה!

מה קרה

האתגר הראשוני עלה על הציפיות. מיליון כרטיסים היו בהפצה תוך שישה חודשים. באוקטובר 2011 שני מיליון כרטיסים הופצו ב 72 מדינות. עכשיו אנחנו ממש מפיצים שישה מיליון כרטיסים לכל פינות העולם, בדרכנו לעשרה מיליון כרטיסים שניתנו לזרים.

ככל שפרויקט החמלה התקדם, התפתחה הזדמנות מלהיבה להגברת החמלה – צוות שותפות החמלה לכדור הארץ. -  היעד של הצוות הוא להעניק את כרטיסי החמלה במיוחד למנהיגי העולם. מעל 207,600 כרטיסי חמלה חולקו על ידי שותפות החמלה לכדור הארץ למנהיגים בכירים ב- 12 מדינות. התגובות היו חיוביות מאוד ומעודדות. יש עוד מה לעשות. יחד נוכל ליצור את הסינרגיה כדי שזה יקרה.

ומה הלאה

"הדבר שעלינו לפתור הוא איך להפוך את האכפתיות והחמלה לבעלות ערך רב יותר מאשר חשיבות עצמית ודברים בני חלוף. הפיתרון האולטימטיבי הוא לעורר באופן גורף את ההכרה המוארת של המודעות הרוחנית.

יש לנו עוד רגע של נס, בו כולם מבינים שכולנו נמצאים בזה יחד, ושכדור הארץ הוא המקום היחיד שיש לנו. סטארס אדג' הניחה את
היסודות. הדורות הבאים צריכים לתעל את מאמציהם הכבירים לעבר איחוד. העולם זקוק לפחות מעצמות וליותר שבטים ידידותיים.

אתם תשחקו תפקיד מכריע בתהליך השינוי הזה.

אתם חלק מצוות ההקמה של הנס הבא. העבירו אווטר® בצורה נאותה ותלמידיכם יבינו שהם יותר מאשר הכרה, ויתקדמו אל מעבר להשפעת האינדוקטרינציה.

התוצר של אווטר הוא הוויית מקור. זהו השער למודעות רוחנית ולהתעוררות ההכרה המוארת. הדרך למעלה אינה תמיד קלה - אבל הנתיב המוביל קדימה פתוח עכשיו לרווחה, והוא מוביל לתרבות פלנטארית נאורה®.

הפיתרון שפעלנו להשגתו הוא יותר תיאום ושיתוף פעולה, יותר תשומת לב לשירות אחרים. אנחנו צריכים להפוך לאזרחי הפלנטה.

האם חשתם פעם את חמימותה של שמש הבוקר על פניכם? זוהי התחושה העולה מהוויה אינסופית, והיא מעוררת את הטוב, האהבה, החמלה. והיא מעלה דמעות בעיניים, וחמלה בלב.

בואו נגדיל את שיעור החמלה על פני כדור הארץ על ידי הגדלת מספר הוויות המקור"...

- מתוך הרצאה של הארי פאלמר

Compassion-Inside-Hbr

הגלויות

גלויות חמלה יכולות לשמש כפתקי תודה מושלמים, או כנושאי כרטיס ביקור. כל גלויה כוללת את תרגיל החמלה מתוך ספר ההתחדשות - טכניקות לחקר התודעה מאת הארי פאלמר.

כרטיסים מוצעים ב- 36 שפות:   אלבנית, ערבית, קטלאנית, צ'כית, קרואטית, צ'כית, הולנדית, אנגלית, פרסית, צרפתית, גרמנית, יוונית, עברית, הינדית, הונגרית, איסלנדית, אינדונזית, איטלקית, יפנית, קוריאנית, מקדונית, מאורית, נורווגית, פולנית, ברזיל), פורטוגזית (פורטוגל), רומנית, רוסית, סרבית, סלובנית, ספרדית, שוודית, תאילנדית, טורקית, אורדו ווייטנאמית.


הצטרפו לצוות פרויקט החמלה

אם אתם רוצים לסייע בהפצת כרטיסי פרויקט החמלה, אתם יכולים לרכוש אותם ב-AvatarBookstore.com האתר באנגלית בלבד או התקשרו ל-800-589-3767- 1. לקבלת דוגמא חינם אנא שלחו אלינו את הדוא"ל ואת כתובתכם.

 

Get Free sample cards: (האתר באנגלית)

Round CompCard

 

 

 

 
insta SE FB SE