Het Avatar Compassieproject

 

 

English Chinese Nederlands Francais Deutsch Hebrew Hungarian Italiano Japanese Korean Portuguese Espanol

Bestel de Avatar Compassiekaarten
(website in het Engels)

De Uitdaging

Eén miljoen Compassiekaartjes uitgereikt aan vreemden vóór oktober 2010. GEDAAN!

Twee miljoen Compassiekaartjes uitgereikt aan vreemden vóór oktober 2011. GEDAAN!

Compassiekaarten afgeleverd door het "Earth's Compassie Team" - (Earth's Compassion Team)
aan leiders in de hele wereld. ACTIE LOOPT NU!

"Als één miljoen een krasje in de wereld achterlieten, zullen tien miljoen een deuk slaan!"
- Harry Palmer, bedenker van het Avatar Compassie Project

Volgende uitdaging: Tien miljoen Compassiekaartjes uitgereikt aan vreemden. ACTIE LOOPT NU!
Er zijn tot nu toe meer dan zes miljoen kaarten afgedrukt!

Wat gebeurde er

De oorspronkelijke uitdaging werd ver overtroffen. Eén miljoen kaartjes waren in omloop binnen zes maanden. In oktober 2011 waren twee miljoen kaartjes verspreid in 72 landen. En nu zijn we hard bezig met het verspreiden van zes miljoen kaartjes naar alle windhoeken, op weg naar het uitreiken van tien miljoen kaartjes aan vreemden.

Terwijl het Compassie Project zich ontwikkelde, evolueerde een nieuwe en opwindende kans zich om snel de hoeveelheid compassie te vergroten - het "Earth's Compassie Team" - (Earth's Compassion Team). Het doel van het team is om specifiek kaartjes te geven aan wereldleiders. Meer dan 207.600 Compassiekaartjes zijn door het team afgeleverd aan topleiders in 12 landen. De respons was erg positief en bemoedigend. Er staat ons meer te doen. Samen kunnen we de synergie creëren om dit te laten gebeuren.

De volgende stappen

"Wat we moeten oplossen is hoe we zorg en compassie waardevoller kunnen maken dan eigendunk en andere niet-duurzame zaken. De uiteindelijke uitweg is om op grote schaal de verlichte geest van spiritueel bewustzijn wakker te maken.

We hebben weer zo'n miraculeus moment nodig waarop iedereen beseft dat we hier met z'n allen voor staan en dat de aarde het enige ruimteschip is waarmee we het moeten doen. Star's Edge heeft de basis gelegd. Toekomstige generaties moeten hun grootste inspanningen richten op het creëren van saamhorigheid; de wereld heeft steeds minder behoefte aan supermachten en steeds meer aan vriendschappelijke stamverbanden.

Jullie kunnen bij deze transformatie een doorslaggevende rol spelen.

 De oplossing waar we naar streven is meer afstemming en samenwerking, meer aandacht voor dienstbaarheid aan anderen. We moeten wereldburgers gaan worden.

Heb je ooit wel eens de warmte gevoeld van de ochtendzon op je gezicht? Zo voelt de uitzending van het oneindige zijn, het inspireert goedheid en liefde en mededogen. En het brengt tranen in je ogen en compassie in je hart.

n we de hoeveelheid compassie op de planeet vergroten..."

– uit een toespraak van Harry Palmer

CompassionInside

De kaart

De Compassiekaartjes zijn uitermate geschikt als bedankbriefje en ze zijn ook geweldig als introductie met jouw businesskaartje erin. Op ieder kaartje staat DE COMPASSIE-OEFENING, uit het boek ReSurfacing®: Technieken om bewustzijn te verkennen door Harry Palmer. Kaarten zijn momenteel verkrijgbaar in 36 talen: Albanees, Arabisch, Catalaans, Chinees, Kroatisch, Tsjechisch, Nederlands, Engels, Farsi, Frans, Duits, Grieks, Hindi, Hebreeuws, Hongaars, IJslands, Indonesisch, Italiaans, Japans, Koreaans, Macedonisch, Maori, Noors, Pools, Portugees (Braziliaans), Portugees (Portugal), Roemeens, Russisch, Servisch, Sloveens, Spaans, Zweeds, Thais, Turks, Urdu en Vietnamees.

Doe mee met het Compassie Projectteam

Als je mee wilt helpen aan de verspreiding van Compassieproject kaartjes, kun je ze kopen bij de Avatar Boekwinkel (website alleen in het Engels) of ons opbellen op 001 407-788-3090 of 800-589-3767(800# uitsluitend voor USA en Canada). Pakjes met 50 kaartjes kosten $5.00 USD.

 

Gratis voorbeeldkaart (website in het Engels)

Round CompCard

 

Earth's Compassie Team (website in het Engels)

Round team

 

 

 
insta SE FB SE