Ineke Hurkmans

InekeHurkmans
City: Eindhoven
State/Country: nbr/Netherlands
Zip/Postal Code: 5652 ED
Phone: +3123451308
Article:

I'm touched by exploring consiousness! My own personal development started when I was 23 and Avatar gave me since 4years the biggest gift I could emagine.

I realize that I am the one at the wheel of my life and that I can steer or not. It's amazing to help others on their path, reaching all the goals they want in life.

In my professional life I am a consultant and working with organizations in all kinds of change processess around cultural topics.

If you are interested what Avatar could do for you, just give me a call!

Kind regards, Ineke

 

(In Dutch)

Ik ben geraakt in het exploreren van bewustzijn! Mijn eigen persoonlijke ontwikkeling begon toen ik 23 was en Avatar heeft me de afgelopen 4 jaar het grootste geschenk gegeven wat ik me maar kan voorstellen.

Ik realiseer me dat ik degene ben aan het stuur van mijn leven en dat ik kan sturen, of niet. Het is geweldig om anderen te helpen op hun pad om alle doelen die ze willen bereiken in het leven, ook te realiseren.

In mijn professionele leven ben ik consultant en werk ik met organisaties in allerlei verschillende processen rondom onderwerpen die te maken hebben met de cultuur van de organisatie.

Als je geïnteresseerd bent in wat Avatar voor jou kan betekenen, bel me dan gewoon even op!

Hartelijke groet, Ineke

Located in: Nederlands