Az Avatar Együttérzés Projekt

 

 

  English | 中文 | Nederlands | Français | Deutsch | עִברִית | Magyar | Italiano | 日本語 | 한국어 | Português | Español  

Rendelj Avatar Együttérzés kártyákat
(Angol honlap)

A felhívás

Egymillió együttérzés kártya szétosztása idegeneknek 2010. október 17-ig. TELJESÍTVE!

Kétmillió együttérzés kártya szétosztása idegeneknek 2011. október 17-ig. TELJESÍTVE!

Együttérzés kártyák eljuttatása vezetőkhöz szerte a világon az "Együttérzés a Földön"  
- (Earth's Compassion Team) csapat által. Folyamatban!

"Ha egymillió kártya megérintette a világot, tízmillió jelentős változást eredményez majd."
- Harry Palmer, az Avatar Együttérzés projekt létrehozója

Következő kihívás: Tízmillió együttérzés kártya szétosztása idegeneknek. Folyamatban!
Több mint hatmillió kártyát nyomtattak eddig!

Mi történt eddig

Az eredeti felhívást messze felülmúltuk. Az első egymillió kártya 6 hónapon belül kiosztásra került. 2011 októberére 2 millió kártyát szórtak szét 72 országban. Mostanra majdnem hatmillió kártyát juttattunk el a világ minden szegletébe, mellyel jó úton haladunk afelé, hogy tízmillió kártyát osszunk szét idegenek között.

Ahogy az együttérzés projekt útjának indult, az együttérzés gyors növelésének egy új és izgalmas lehetősége bontakozott ki - az "Együttérzés a Földön" - (Earth's Compassion Team) csapat. A csoport célja, hogy az együttérzés kártyákat kifejezetten a világ vezetőihez juttassák el. 12 országban több, mint 207.600 kártyát kézbesített a csapat magas beosztású vezetőknek. A reakció eddig nagyon pozitív és bátorító. Teendő azonban van még. Együtt képesek vagyunk megteremteni azt az összhangot, mely a továbbiak megvalósításához szükséges.

 

Ami ezután következik

„Fontos megoldandó ügyünk, hogy miként tegyük a törődést és az együttérzést értékesebbé az önhittségnél és a múló dolgoknál. A végső megoldás a spirituális tudat tisztán látó elméjének minél szélesebb körben történő felébresztése.

Kell egy csodával határos pillanat, amikor mindenki ráébred, hogy mindannyian együtt vagyunk része ennek az egésznek, és a Föld a mi egyetlen űrhajónk. A Star’s Edge lerakta az alapokat. A jövő generációinak minden erőiket az összetartásra kell fordítaniuk; a világnak kevesebb nagyhatalomra és több barátságos törzsre van szüksége.

Jelentős szereped lehet ebben az átalakulásban.

Az általunk keresett megoldás a nagyobb összhangra, a jobb együttműködésre, a mások iránti szolgálatra összpontosít. A bolygó polgáraivá kell válnunk.

Érezted már a reggeli nap melegét az arcodon? Ugyanilyen érzés a meghatározatlan tudatosságból érkező sugárzás; jóságra, szeretetre és együttérzésre ihlet. Könnyeket csal a szembe, és együttérzésre indítja a szívet.

Gyarapítsuk az együttérzést ezen a bolygón…”

– Harry Palmer beszédéből

CompassionInside

A kártya

Az Együttérzés kártya remek eszköze a köszönet-nyilvánításnak és bemutatkozáskor nagyszerűen használható a névjegykártyád mellé. A kártyán rajta van az EGYÜTTÉRZÉS GYAKORLAT, mely Harry Palmer: „Felemelkedés®, Eszközök a tudat felfedezésére” könyvében található. A kártyák jelenleg 36 nyelven elérhetők: albán, arab, katalán, kínai, horvát, cseh, holland, angol, farsi, francia, német, görög, hindi, héber, magyar, izlandi, indonéz, olasz, japán, koreai, macedón, maori, norvég, lengyel, portugál ( Brazil), portugál (portugál), román, orosz, szerb, szlovén, spanyol, svéd, thai, török, urdu és vietnami.

Csatlakozz az Együttérzés projekt csapathoz

Ha szeretnél részt venni az Együttérzés kártyák szétosztásában, megrendelheted őket az Avatar Könyvesboltban (Avatar Bookstore, csak angol nyelven elérhető oldal) vagy hívj fel bennünket a +1-407-788-3090, vagy 800-589-3767 számokon (800# csak USA és Kanada). Az 50 darabos kártyacsomag ára 5 USA dollár.

 

Ha az új weboldalon a magyar -(Hungarian) nyelvet választottad, rendelhetsz 5 kártyát ingyen.

 Ingyenes kártyák (Angol honlap)

Round CompCard

 

 

 

 
insta SE FB SE